Tvillingflamme
vs. Sjelevenn

«Hver sjel har en tvilling, en refleksjon av seg selv - slektsånden. Uansett hvor de er eller hvor langt av gårde de er, selv i forskjellige dimensjoner, vil de alltid finne hverandre. Dette er skjebnen; dette er kjærlighet.» - Julie Dillon

Hva er en sjelevenn?
En sjelevenn er en person eller rettere sagt et menneske som er tilpasset din sjel og kan forandre eller påvirke sjelen din på så mange måter. Etter at leksjonen er blitt gjennomført, så skjer det vanligvis en separasjon. Saken med sjelevenner er at du ikke bare har en sjelevenn, du har ganske mange. En sjelefrende er noen dere deler et nært vennskap med, og en dyp personlig forståelse av hverandre.

Hva er en tvillingflamme?
Tvillingflammeforhold er en guddommelig forening med et guddommelig formål. Tvillingflammer, også kjent som tvillingsjeler, er bokstavelig talt den andre halvdelen av sjelen din. Du har bare en tvillingsjel, noensinne! Det er et magnetisk trekk mellom de to sjelene, som holder dem sammen når de har dukket opp i hverandres liv. Når de kommer sammen, er forholdet veldig, veldig intenst. Dette er fordi du ikke bare har å gjøre med «bagasjen» i ditt eget sinn og kropp, men du må også håndtere «bagasjen» din i en annen kropp.

Hva gjør dem forskjellige?
Som mange av dere har hørt, har vi alle en sjelevenn, som er designet for oss. Den vi møter er vår refleksjon, de speiler deg til en viss grad. Når du ser på dine sjelevenner, ser du styrkene dine, du er i stand til å identifisere noen svakheter, til og med de du ikke har lagt merke til. Det du kanskje ikke visste, er at sjelevenner kommer i forskjellige former, og du kan ha mer enn en sjelevenn. En venn, et familiemedlem, en nabo osv. Mange ganger har sjelevenner vært sammen i tidligere liv, og når de får sjansen til å leve igjen, vil de finne hverandre og møtes. Har du noen gang vært rundt den vennen eller vennene dine, og du bare ikke vet hvorfor, men de gjør deg begeistret, og du bare liker å være rundt dem til tross for oppturer og nedturer? Når dere to er sammen, tenner dere hverandre, dere gir bare mening sammen, enten det er vennskap eller forhold.

På den andre side, så har vi tvillingflammen. Du får bare en av dem ... og nei, for noen er det ikke alltid rosenrødt i begynnelsen, det er mer som en jakt. Den ene personen er klar, mens den andre er ikke klar. Den ene er i et forhold og den andre jakter. En tvillingflamme er noen du kobler deg til på et dypere nivå. Hvorfor? Fordi dere hadde ventet og lengtet etter og møtes. Dere hadde ventet på å kunne fullføre oppdraget innbyrdes. Tvillingflammer, også kalt tvillingsjeler, er bokstavelig talt den andre halvdelen av sjelen din, dette betyr ikke at du har et tomrom som trengs og fylles, skaperen gjør det. Hvis du ikke allerede er klar over det, er du sjeler i en fysisk form. Og den beste måten å beskrive tvillingsjeler og tvillingflammer på, er å forestille seg at en sjel blir delt i to. Ja, slik ble du og din tvillingflamme skapt. Dere er hverandres yin og yang. Etter at de ble delt, gikk de to hver sin vei og inkarnerte om og om igjen, for å samle menneskelig erfaring før de kommer sammen igjen. Ideelt sett skjer dette i begge deres siste levetider på planeten, slik at de kan stige opp sammen. Så du har sannsynligvis ikke hatt mange liv med tvillingen din, kun i de Indre Riker.

Sjelevennene dine kommer vanligvis inn i livet ditt for å røske opp i ting, vekke deg og forberede deg på livet. Imidlertid forstår sjelevennen din deg bedre enn noen andre, og gjennom dem blir du bedre. Du legger ut på en selvutviklingsreise, for å bli den beste versjonen av deg selv. Dette er fordi de har vist deg dine styrker, svakheter og områder i livet ditt som kan trenge tilpasning. Og du begynner prosessen med å jobbe med deg selv. I tillegg er disse vakre sjelevennene dine personlige påminnelser, og de kommer midlertidig inn i livet ditt for å minne deg på det du har glemt, som for eksempel; skrive, synge, skape, forestille deg, danse eller bare leve i motsetning til bare å eksistere. De tenner gnisten. De er den milde dytten. Noen ganger blir de værende, og andre ganger fortsetter de uavhengig av hvilken type forhold dere begge har delt. Men de forlater deg vanligvis i takknemlighet. De minner deg på å være levende og håpefull.

Hvis du sammenligner en tvillingflamme mot en sjelevenn, er det viktig å merke seg at en sjelevenn er en som er laget av samme slags energi som deg, men som aldri har eksistert i fusjon med deg. Så selv om sjelevenn-forbindelser er svært viktige, er et møte med en tvillingflamme på et helt annet nivå. Vanligvis vil dette føre til romantikk. Imidlertid kan det også manifestere seg i form av et intenst vennskap.

Den største kjærlighetshistorien du noensinne vil ha, vil være med tvillingflammen din. Før du ble skapt, var du allerede kalt til å være en. Mange tror at du er en kilde, et produkt av skaperen din, og da han skapte mannen og kvinnen i sitt bilde, ville han ikke at du skulle være alene. Akkurat som Eva ble skapt for Adam, og Adam for Eva. Vi ble skapt i par. Tvillingsjelen din, er din andre halvdel.

Med tvillingflammen din, savner ingen av dere noen brikker. Du ble skapt fra samme sjel, og den ene bærer vanligvis hunnaspektene og den andre hannene. Når tvillingsjeler kommer sammen, er det for en slags åndelig tjeneste. Formål møter Formål. Dette er deres primære grunn til å finne hverandre, fordi gjennom deres forening frigjøres en enorm fødsel av kreativ energi som skal brukes til deres felles oppdrag.

Sjansene er der ... hvis du er åpen, klar og velsignet nok til å møte tvillingflammen din i denne livstiden. Et uventet møte, og det blir ulikt noe du noen gang har opplevd. Og ofte møtes dere, når kanskje en av dere allerede er i et forhold, eller at du ikke er klar for denne reisen, eller når den ene er mer åndelig utviklet enn den andre. Det finnes ingen måte å kunne beskrive hvordan dere kommer inn i hverandres liv, men når det skjer det, så skjer det. Du vil kunne oppleve at det er den rareste situasjonen noensinne. Og det kan gjøre at du føler deg urolig, destabilisert og ujordet, fordi dette er en helt annen forbindelse enn noen annen forbindelse du noen gang har hatt.

Det finnes ingen ord eller forklaringer som tydelig kan forklare en slik forbindelse. Det er en magnetisk energi, en intuitiv kunnskap, og det oppleves bare fullstendig riktig. Det er ingen spørsmål om tid eller sted, dere har bare funnet veien til hverandre. Mange ganger er timingen når dere møter hverandre, helt forferdelig. Men som du vet er tid en illusjon, så det er aldri en perfekt tid. Men når de kommer inn i livet ditt, vet du. Det er et «Jeg får deg til å føle», øyeblikk. Det er en flyt og en rytme som ser ut til å bli styrt av noe mye høyere og større enn oss selv. Alt er rett og slett fornuftig med dem. Du tar et steg tilbake for å trekke pusten, fordi du innerst inne vet at dette er noe helt unikt og spesielt. Dette er annerledes. Dette er ekte. Du vil definitivt føle en forskjell i deg selv når du møter tvillingflammen din; vibrasjonene, de magnetiske trekkene og energiene du føler, vil være uten sidestykke.

Som tidligere nevnt, er tvillingflammeforhold de kraftigste du kan oppleve i livet. Det kan ta år før dere begge har vokst nok til å komme sammen på en reell måte, men dere vil aldri føle dere atskilt fra hverandre, selv om dere er atskilt

Tvillingflammen din fungerer som et speil for deg. Et evolusjonsspeil. Gjennom problemene deres kan du se din egen sjel. Du vil forstå mer om deg selv og hva det vil si å være menneske mer enn du noen gang har gjort før, når du er forenet med din tvillingflamme. Fordi tvillingflammen din er et speil av din sjels problemer, vil du forstå at om de løper fra forholdet, ikke har noe med deg å gjøre. Du vil føle på et sjelsnivå at dette ikke betyr at forholdet er over, det betyr bare at de må vokse og utvikle seg enda litt mer.

I et helhetlig bilde så har sjelevenner og tvillingflammer en ganske lik opplevelse og oppvåkning. Men den ultimate forskjellen er at du og tvillingflammen din deler den samme sjelen, og det vil først og fremst være den største og mest kompliserte kjærlighetshistorien du noensinne vil oppleve. Møtet med tvillingsjeler er imidlertid en guddommelig forening, tjent med et guddommelig formål.

«Tvillingflamme unionen er den sterkeste, dypeste og reneste form for kjærlighet som to enheter i dette universet kan oppleve. Det overskrider alle andre typer bånd og forhold. Imidlertid krever suksessen til en tvillingflamme union at begge enhetene er åndelig forberedt, at de er i stand til å frigjøre egoene sine for kun å handle ut fra ubetinget kjærlighet.» - S.J. Morgan

De vanligste Tvillingflamme tegnene

«Han rørte ved sjelen min lenge før jeg visste hvordan hendene hans føltes». - Nikki Rowe

Her kan du få en mer generell følelse av hva du skal se etter, og om du har møtt den andre halvdelen din. De vanligste tvillingflamme tegnene er:

* At de intuitivt vet hva den andre personen gjør, føler eller tenker. I tillegg finner du ut at de kan oppdage de samme tingene om deg.

* Deler mange av de samme interessene, verdiene, hobbyene og preferansene. For eksempel har tvillingflammen din sannsynligvis også, mange av dine favoritt bøker. Tilsvarende tiltrekkes dere sannsynligvis også mot samme mat.

* Har ofte de samme tankene eller følelsene samtidig, selv om dere er på forskjellige steder. Når du er sammen personlig, kan dette føre til at dere sier det samme i nesten nøyaktig samme øyeblikk.

* Føler en sterk fysisk tiltrekning for å berøre og være nær hverandre, enten det er i en romantisk eller platonisk setting.

* Å ha de samme drømmene om natten, og som ofte vises i hverandres drømmer. Noen ganger vil drømmene dine bare overlappe hverandre, men kjernebudskapet og følelsen vil være den samme.

* Føler at du enkelt kan kommunisere uten å snakke høyt. Et enkelt blikk vil ofte være nok til å fortelle deg hva tvillingflammen din synes om hva som skjer rundt deg.

* Forstå komplekse eller skjulte sider av hverandre. Dette kan være ubehagelig og konfronterende, men det kan også være dypt befriende.

* Deler noen av de samme sårbarhetene og svakhetene. Du kan se noen av de gamle feilene dine i tvillingflammen din, eller få noen av dine nåværende vanskeligheter fremhevet av måten denne personen oppfører seg på.

* Føler at det er trygt og naturlig å være ditt sanne jeg, rundt denne personen. For eksempel, selv om du normalt er sjenert, vil en tvillingflamme raskt få deg til å føle deg komfortabel nok til å bare være deg.

Tvillingflammens prosesser

«Fra vårt første møte begynte vår ånd å berøre hverandre. Du ble gjenkjent av hjertet mitt før øynene mine forstod hvem du var.» - Uk

Å møte en tvillingflamme er et spesielt, livsendrende øyeblikk! Det er imidlertid bare begynnelsen på det som er i vente for dere begge. Å møte hverandre kick-starter en dynamisk og ny del av livet ditt. En som vil legge til rette for vekst, inspirere til endring og utfordre deg til å akseptere deg selv fullt ut. Tenk på møtet med tvillingflammen din, som det første trinnet på en reise.

Under finner du tvillingflammens trinn i prosessen ...

Søket
Søksfasen innebærer en sterk følelse av lengsel og en akutt bevissthet om at noe mangler i livet ditt. Selv om du aldri har tenkt på sjelevenner og tvillingflammer før, er dette stadiet der du begynner å tro at det virkelig finnes en perfekt match der ute for deg. Etter all sannsynlighet vil du i første omgang tvile på denne følelsen, og du kan føle deg usikker på hva du skal gjøre med det. Men på det dypeste nivået vil du finne det umulig å riste av deg overbevisningen om at du vil møte «den ene».

Søksfasen handler også delvis om å forberede livet ditt på ankomsten av tvillingflammen din, selv om du kanskje ikke vet hvorfor du gjør dette. For eksempel kan du starte en journal, delta i terapi eller jobbe for å finne en avslutning av tidligere forhold. På et ubevisst nivå vet du at alle disse tingene er nødvendige, hvis du ønsker din tvillingflamme velkommen.

Oppvåkning
Som nevnt ovenfor i diskusjonen om sjelevenn-tegn, har du bare «en viten» (du bare vet), når du har møtt tvillingflammen din. Oppvåkningsfasen er hvor dere fysisk møtes, og bevisstheten om kompatibiliteten treffer deg. Dette vil ofte være et møte som er full av tilfeldigheter og små tegn på at møtet deres var bestemt for å finne sted.

Noen ganger vil dere ikke være sammen veldig lenge, men til og med kort kontakt er nok til å gjøre deg oppmerksom på at noe spesielt skjer. Det er også verdt å merke seg at oppvåkningen kan finne sted i en drøm, noe som betyr at du «møter» tvillingflammen din i drømmelandskapet før dere noen gang krysser stier i det virkelige liv. Uansett hvordan dere møtes, vil du bli rystet av intensiteten i båndet du føler. Du kan føle deg beruset av det, og oppdage at alle dine våkne øyeblikk er opptatt av tankene til denne personen.

Testen
Testfasen av en tvillingflamme opplevelse, defineres ved å prøve å forstå forholdet ditt til denne andre personen. Det handler om å etablere grenser, teste begrensningene dine og bevege deg forbi den rent lykkelige opplevelsen av å bli forelsket i utgangspunktet.

Dette stadiet vil bare skje når du har fått nok tid til å nyte en «bryllupsreise»-fase. I tillegg er dette stadiet avgjørende hvis du skal ha et mer meningsfylt, langsiktig forhold. For eksempel er det på dette punktet at du vil forhandle hvordan fremtiden din vil se ut, og du vil begynne å legge merke til hva som kan utgjøre hindringer for den fremtiden.

Selv om dere er bestemt til å kjenne og elske hverandre, vil dere fremdeles delta i konflikter (på samme måte som før dere møtte tvillingflammen, deltok dere i konflikt med andre deler av dere selv). Hvorvidt og hvordan du løser disse konfliktene, vil avgjøre om dere kan være sammen.

Krisen
Mens tvillingflamme kjærligheten kan være euforisk, innebærer det et uunngåelig krisestadium. Selv om dette ofte er ubehagelig, er den gode nyheten at det også kan katalysere et dypere, mer stabilt bånd på lengre sikt. Dette stadiet innebærer betydelig angst og bekymringer om båndet ditt med tvillingflammen din, og krisen kan være omtrent hva som helst. Det kan være relatert til sorg, svik, sliter med egenkjærlighet eller et hvilket som helst antall andre ting som setter press på forbindelsen med tvillingflammen din.

Til tross for den overnaturlige kompatibiliteten til tvillingflammer, er dette ofte et punkt der de to bestemmer seg for å skille seg (en prosess som er ekstra smertefull, gitt at det innebærer å gi opp en del av deg selv). Men hvis du kan komme deg gjennom de neste trinnene, vil du komme sterkere ut enn noen gang før.

Løpe eller jage?
Uansett hvilken form krisestadiet tar, følges den alltid av en løpende eller jaktende etappe. Du kan være i begge roller, og du og tvillingflammen din kan bytte frem og tilbake mellom de to rollene. Dette stadiet dreier seg om en tvillingflamme som distanserer seg, ofte av frykt for å konfrontere nivået av intimitet som dere to er i stand til å oppleve. Tvillingen i denne rollen vil ha det vondt og vil føle seg veldig defensiv og motstandsdyktig. I mellomtiden vil den andre tvillingflammen jage, og tro at båndet er verdt å kjempe for og jobbe med.

Denne fasen kan bare ende når den løpende tvillingen slutter å prøve å komme seg unna, og den jaktende tvillingen slutter og prøve å presse. Ofte er slutten på dette stadiet preget av at begge tvillingflammene innser at det er krefter i arbeid, som er utenfor deres kontroll.

Overgivelsen
I overgivelsesfasen begynner dere begge å gi opp et tidligere behov for å kontrollere forholdet deres. I denne sammenhengen handler ikke overgivelse om å gi opp forbindelsen din, men snarere om å akseptere at ingen av dere kan unnslippe skjebnen. Dette kan være en positiv erkjennelse som frigjør dere begge fra tidligere bekymringer og lar deg bedre leve i øyeblikket, i tillit til at universet vil føre deg dit du trenger å gå.

Vær oppmerksom på at det bare er mulig å komme seg gjennom overgivelsesfasen hvis dere begge jobber med problemene som førte til krisen og det løpende/jaktende stadiet. For mange mennesker er kjerneproblemet her knyttet til det faktum at tvillingflammer er speil. Så ofte er tingene du trenger å jobbe deg gjennom, de negative følelsene du har om deg selv, som reflekteres tilbake til deg i tvillingens øyne.

Gjenforeningen og sammenføyningen
Når du og tvillingflammen din går over til gjenforeningsstadiet, vil du ha en følelse av lettelse over at balansen blir gjenopprettet.

Når du går gjennom de forrige utfordrende stadiene, har du lært mye om deg selv og om potensialet knyttet til den unike typen kjærlighet du har funnet.

For noen tvillingflammer vil denne gjenforeningen være fysisk. For eksempel kan dere to endelig komme tilbake til samme sted, gå med på å dele et hjem, og til slutt fullføre det fysiske båndet.

Uansett hvilken bestemt form gjensynet har, bærer den en følelse av fred, aksept og gjensidig forståelse.

Hvis du klarer å gjennomgå de mer urolige delene av reisen, fører tvillingflamme energien uunngåelig begge parter til dette sammenføyningsstadiet. Etter gjensynet er det harde arbeidet over; alt du trenger å gjøre nå er å leve, og nyte følelsen av fullstendighet som bare finnes i hverandres følgesvenn.